Beskyt hele familien med et solidt hundebur

07 december 2021 Astrid Pedersen

editorial

Alt for ofte ser man biler på de danske veje med løse hunde i kabinen. Dette er sikkert vældig hyggeligt for hund og ejer. Men faktisk udgør en ikke fastspændt hund en stor sikkerhedsmæssig risiko, og kan føre til fatale hændelser.

Hvis en bil med en løs hund i kabinen kommer ud af kontrol – måske endda forårsaget af hunden – kan hunden blive slynget rundt i kabinen og dermed være til stor fare for både sig selv, chaufføren, og de øvrige passagerer. Ved en hård opbremsning eller et sammenstød vil hunden forvandles til et tungt og farligt projektil som kan udrette stor skade på chaufføren eller personen i passagersædet.

Selv om en airbag udløses vil den ikke være til meget hjælp hvis du får hunden lige i nakken. De store kræfter, der her er på spil, vil nemlig føje mange kilo til hundens vægt, så at selv en meget lille hund kan være dødbringende.

image

Anbring hunden i et hundebur – for alles sikkerheds skyld

Der skal således ikke særlig meget til før et ellers forholdsvis uskadeligt trafikuheld kan få en ulykkelig afslutning. Under alle omstændigheder vil hunden sandsynligvis ikke slippe helskindet fra en sådan hændelse.

Derfor bør du, for såvel din og din families som for jeres bedste vens skyld, anbringe hunden i et solidt og stabilt hundebur, placeret og forsvarligt fastgjort bagest i bilen. Når hunden sidder i et godkendt hundebur vil både hund og mennesker være sikret optimalt. Det vil samtidig være nemmere for eventuelt redningspersonel at bjærge hunden fra bilen hvis den er anbragt i et solidt hundebur.

Derfor gør du hele familien – det firbenede medlem inklusive – en stor tjeneste ved at investere i et hundebur til bilen. Og et sådant behøver ikke at koste en mindre formue. Hos Billige-Hundebur.com kan du finde et stort udvalg af lette og solide hundebur i top kvalitet.

Se dem alle på Billige-Hundebur.com

Flere Nyheder