Dette skal du eje af akvarietilbehør

21 juli 2020 Anders Lundtang Hansen

Mange mennesker med forstand på akvarier – eller bare et ønske om at spille kloge på emnet – vil nok give dig mange fingerpeg om, hvad du bør ege af grej til sådan et.

I denne artikel stiller i skarpt på det at have et akvarium derhjemme til fornøjelse med fisk og ikke sådan et, man har på et kontor, hvor man har nogle til at tage til af fiskene samt rengøringen.

Her skal heller ikke forstås, at man kan bruge den slags til slanger og edderkopper, for det hedder retfærdigvis et terrarium, og det er ikke fokus for denne artikel.

Desuden vil en sælger nok forsøge at prakke dig lidt for mange ting på og måske nogle dyrere modeller af slagsen, end du egentlig har brug for, eller hvor du betaler for meget for noget, du kunne få i en tilsvarende billigere model.

Dog kan sådan en sælger godt hjælpe dig i den rigtige retning, men en decideret ekspert på området, der ikke forsøger at skulle sælge dig noget eller have en anke i dig, men hvor vedkommendes viden på området skal præsenteres.

Således er vi nu kommet hjem til hovedemnet, hvor du skal tage stilling til, hvilke slags fisk du gerne vil have, da det fordrer valget af akvarium herfra.

Dernæst skal du have udstyr til at gøre det rent med, og du skal også have ting dernede, som fiskene kan gemme sig blandt og som kan skabe et scenarie. Dette kommer igen an på fiskene.

Det er generelt vigtigt dette med, at du kan gøre akvariet rent, da det er hele fiskenes livsgrundlag, der er på spil her.

Ligeledes bør du jo have fodder til fiskene, det giver sig selv.

Heldigvis er det ikke så svært at holde fisk, hvorfor du roligt kan forsøge dig med dette som dit første kæledyr eller til dit barn.

Flere Nyheder