Find den rette dyrlæge i Valby

20 oktober 2019 admin

Når et firbenet familiemedlem bliver sygt eller af andre grunde har brug for hjælp, er det faktisk lige så vigtigt at have kontakt til en god dyrlæge, som det er for de tobenede at have en stabil praktiserende læge.

Har du således netop hjemtaget din nye bedste ven – for eksempel en hundehvalp eller en kattekilling – bør du som noget af det første lade dyret indregistrere hos en dyreklinik. Dette også for at sikre, at dyret er up to date med alle sine vaccinationer, og på jævnlig basis får foretaget et sundhedstjek. Det er vigtigt, at dyret mens det er i vækst fasen bliver tilset af en dyrlæge på jævnlig basis, således at han eller hun kan fange eventuelle ansatser til dårligdomme.

Samtidig skal man med især hvalpe og killinger være særligt opmærksom på, at de får en kost, som indeholder de rette næringsstoffer. På den måde vil de udvikle sig sundt og efter et hensigtsmæssigt skema. Og sørger du som ejer for, at dit kære dyr får den omsorg, kærlighed og stimulation, som det har brug for, skal dyrlægen nok monitorere dyrets helbred.

Hvilken dyrlæge i København skal jeg vælge?

Står du over for at skulle vælge den dyrlæge, som skal tilse og behandle dit dyr gennem de næste forhåbentlig mange år, bør du vælge en dyreklinik tæt på din bopæl. De færreste dyr bryder sig om at skulle køre langt i bil eller med det offentlige, og da slet ikke hvis de er syge og bange.

Er du bosat i København, i Valby eller på Frederiksberg kan du vælge at aflægge Fasanvejens Dyreklinik en visit. Fasanvejens Dyreklinik er centralt beliggende i Valby, og har alle de faciliteter, som kendetegner en veludrustet dyreklinik – samt intet mindre end fire dygtige og veluddannede dyrlæger med hver sin ekspertise.

Du kan læse mere på https://www.fasanvejensdyreklinik.dk/ 

Flere Nyheder