Køb dit nye hundebur online

04 december 2021 Astrid Pedersen

editorial

Når din hund skal med i bilen er det vigtigt at den anbringes og fastgøres på forsvarlig vis. En meget lille hund, som kan være i en transportkasse, vil i denne kunne fastspændes på bagsædet eller på forsædet ved hjælp af sikkerhedsselen. Men de lidt større hunde har brug for et decideret hundebur.

Det nytter ikke noget at tro at man bare kan placere Vovse eller Trofast ved siden af sig på forsædet eller sammen med ungerne på bagsædet og blot bede hunden forholde sig i ro. Selv om hunden er god til at adlyde og har et tilforladeligt temperament vil den stadig kunne komme til at udgøre et risiko moment i forhold til din kørsel.

En hund kan pludselig blive skræmt eller ophidset, og dermed stjæle din opmærksomhed. Skulle du komme ud for et sammenstød eller en udskridning, eller være nødt til at foretage en hård opbremsning eller en skarp undvige manøvre, vil hunden blive slynget frem og tilbage i bilen med stor kraft.

image

Dette kan få fatale følger for hunden såvel som for dig selv, din familie og andre trafikanter. Og derfor skal du købe et hundebur, i hvilket familiens hund kan sidde trygt og beskyttet under kørslen, til din bil.

Sådan vælger du det rette hundebur

Du bør altid tage mål af bilens bagagerum inden du bestiller et hundebur. Så er du nemlig sikker på at buret kan være i bilen.

Der ud over skal der selvfølgelig være plads til at hunden kan sidde behageligt i buret. Hunden skal helst kunne bevæge sig lidt rundt og skifte stilling. Og skal du have mere end én hund med på langfart skal buret naturligvis være indrettet til dét.

Hos Billiga-Hundburar.se kan du hurtigt finde det helt optimale hundebur til netop din bil og din hund. Se udvalget af solide hundebure på Billiga-Hundburar.se.

Flere Nyheder