Lad din dyrlæge tage sig af dit kæledyrs ve og vel

12 maj 2021 Astrid Pedersen

Er du netop blevet ejer af en skøn hund, en herlig killing eller måske en kanin, et marsvin eller et andet mindre familiedyr? Så er det en god idé at få kontakt til en dygtig lokal dyrlæge. Så er du nemlig altid sikret de bedste sundhedsmæssige vilkår for din nye bedste ven hele livet igennem.

Hvor finder jeg den lokale dyrlægeklinik?

Hvis du er på udkig efter et dyrehospital eller en dyrlæge klinik i nærheden af din bopæl i Tønder eller Møgeltønder kan du med fordel vælge Dyrlægerne ApS. Hos Dyrlægerne ApS finder du de dygtige og erfarne dyrlæger Julia Andersen og Kristen V. Jensen som har mange års erfaring i undersøgelse og behandling af såvel smådyr og familiedyr som produktionsdyr og heste.

Når du vælger Dyrlægerne ApS i Tønder er du garanteret professionel dyrlæge hjælp til dine kæledyr, din hest eller din pony. Alle dyr i husstanden vil således kunne nyde godt af Dyrlægerne ApS’ ekspertise – og så behøver du kun kontakt til én dyrlæge i Møgeltønder.

Hos Dyrlægerne ApS kan du få hjælp til alle standard dyrlæge behandlinger, til nogle af markedets laveste priser. Konceptet bag den sydlige beliggende dyrlæge klinik er ”Danske dyrlæger til tyske priser” hvilket betyder at du sparer en hel del på dyrlæge behandling af din hund, kat, kanin eller andre mindre familie- og kæledyr.

Du kan eksempelvis få foretaget neutralisering og mærkning af din killing, lige som Dyrlægerne ApS gerne forestår det årlige sundhedstjek og de obligatoriske vaccinationer af alle kæledyr. Dyrlægerne ApS kan også hjælpe med basalt tand arbejde så som tandrensning og eftersyn af dyrets tandsæt, og varetager gerne klipning af kløer som er blevet for lange. Og når tiden er kommet til at tage afsked med dit elskede dyr hjælper Dyrlægerne ApS gerne med en human aflivning.

Find Dyrlægerne ApS på https://www.dyrlaegerne.com/.

Flere Nyheder