Send katten på ferie i lokal kattepension

08 oktober 2020 Astrid Pedersen

Skal du og familien på ferie – og skal katten blive hjemme? Så bør du overveje hvilken kattepension du skal vælge til Mis.

Hvorfor skal jeg sende min kat i kattepension?

Måske tænker du at det er lidt over the top ligefrem at sende katten i pension når familien skal på ferie. Den kan sikkert sagtens klare sig selv, hvis den blot får lov at gå ind i garagen når det er koldt, og naboen kan fodre den i ny og næ.

Men her skal du tænke på at en kat også er et levende og følende væsen, hvis den er vant til at blive kælet med hver dag, og måske endda tilbringe mange timer inden døre, er det langt fra nok med en skål mad og et tæppe til at sove på. I hvert fald ikke hvis der skal gå mange dage, måske endda uger. Der kunne også ske noget med katten – eller med naboen. Og det er uendeligt trist at komme hjem til et sygt, dødt eller bortløbet kæledyr.

Lade du i stedet din kat indlogere på en kattepension vil du kunne være tryg ved at katten hver dag bliver tilset og nusset. Katten vil kunne bo i sin egen suite, eller i et stort voliere sammen med andre katte.

Din indekat vil få lov at hole sig inde hele dagen lang hvis du ønsker det. Udekatte kan nyde godt af den store løbegård, hvor den kan trække frisk luft og lege med de andre katte. Og hver dag vil der blive serveret lækkert fuldfoder, med mindre selvfølgelig din kat har særlige behov og derfor skal have sin egen madpakke med.

Hvem er Egedal Kattepension?

Egedal Kattepension er din kattepension i Ganløse. Hos Egedal Kattepension får din kat VIP behandling under hele ferien – læs mere på egedalkattepension.dk

Flere Nyheder